Kulcsár Edina és G.w.M

Több mint 35 milliós luxusterepjáróval lepte meg Kulcsár Edinát G.w.M

Bulvár

A második közös gyermekükkel várandós Kulcsár Edina büszkén osztotta meg közösségi oldalán, milyen autót kapott ezúttal G.w.M-től.

Már a két évvel ezelőtti hófehér Porsche is egészen elképesztő ajándék volt, most viszont még azon is túlszárnyalt G.w.M és egy alapfelszereltség esetén is 35 millió forintos fekete BMW X6 terepjáróval lepte meg Kulcsár Edinát, aki második közös kisfiukat várja.

Az egykori szépségkirálynő Instagramján árulta el érzéseit követőinek az ajándék kapcsán, kiderült, ez volt az álma.

Sokadik nekifutásra állok neki ennek a posztnak, de valami csak lesz belőle! Az van, hogy sokkal jobban szeretek adni mint kapni, mert olyan szinten zavarba tudok jönni, hogy nem tudok mit kezdeni magammal.
Még egy virágcsokor is ki tudja váltani ezt belőlem, nemhogy egy olyan autó, ami kislány korom óta az álmom. Egyszerűen hihetetlen, hogy egy ilyen kocsival járhatok és ekkora élményt adhatok általa a gyermekeimnek is! Le sem lehet írni, hogy milyen érzések vannak bennem. Nagyon-nagyon-nagyon-naaaagyooon hálás vagyok és nagyon boldog

– írja Kulcsár Edina. Érzéseit meg tudjuk érteni. A Blikk ugyanis utánajárt, egy ilyen autó alapváltozata újonnan 35.307.000 forintnál kezdődik. A piros masnival átkötött luxusautóhoz hatalmas virágcsokrot is kapott Edina, aki kerekedő pocakjával ezzel a kezében pózolt boldogan az autóval. A fotót itt lehet megnézni.