Majka

Majka lesz az X-Faktor egyik új mentora

Bulvár

Majka is csatlakozni fog az X-Faktor mentoraihoz 2024. második felében, jelentette be Verebély Marcell, a műsor senior kreatív producere.

„Majka több mint tíz éve a hazai könnyűzenei élet egyik állócsillaga, gyakorlatilag mindent elért, és mindent tud erről a szakmáról. Olyan szakmai tapasztalata van, amiért üzembiztosan érdemes lesz jelentkezni az X-Faktorba, hiszen ő lesz az egyik mentor, akivel majd együtt lehet dolgozni”

– mondta Verebély Marcell. A meglepetések azonban itt még nem értek véget, hiszen a közeli jövőben további két vadonatúj mentor kilétére is fény derül. Az állandóságot pedig Gáspár Laci képviseli majd, aki hetedik alkalommal is visszatér, hogy új társaival kutasson a tehetséges énekesek után.

Majka tavaly decemberben jelentette be, hogy a rivális TV2-től az RTL-hez igazol:

16 év után új kalandokat keresek a kereskedelmi televíziózásban, és visszatérek az RTL-hez, ahol egy régi-új csapat vár. Alkotó emberként mindig új impulzusokra van szükségem, és most az RTL-nél látok garanciát arra, hogy olyan műsorokban szerepeljek, ahol a néző is jól szórakozik, és én is jól érzem magam. 21 évvel ezelőtt innen indultam el a ValóVilágból a való világba, és ha jól számolom az életkorom, még az is lehet, hogy innen megyek nyugdíjba

nyilatkozta.

Majkát néhány nappal később Pápai Joci is követte a csatornához.