Maya Rudolph

Maya Rudolph visszatér a “Loot” második évadában

Bulvár
Maya Rudolph, a Saturday Night Life-ban hírnevet szerzett  Emmy-jelölt komika visszatér az Amerikában nagyon várt “Loot” második évadában. Maya Rudolf karaktere, Molly Wells, a válás utáni élet bonyolult útvesztőiben próbál eligazodni, miközben igyekszik megőrizni lelki egyensúlyát. A sorozat a vígjáték és a filmdráma eszközeivel operál,  így nem nélkülözi a derűs pillanatokat.

A második évadban Maya Rudolph karaktere, Molly Wells a Wells Foundation, jótékonysági szervezetének vezetőjeként tűnik fel. Miután elvált John Novak technológiai milliárdostól, Molly elhatározta, hogy a jótékonysági munkára összpontosít, és próbál elkerülni minden romantikus bonyodalmat, amely megzavarná a munkájában.
Maya Rudolph komplex Molly-ábrázolása hitelességet kölcsönöz karakterének, Molly-t a  nehézségekkel és kihívásokkal harcbaszálló, erős nőnek mutatja be. A „Loot” második évadának szereplőgárdájában régi és új arcok egyaránt feltűnnek, köztük Michaela Jaé Rodriguez ügyvezető igazgatóként, Sofia Salinas és Joel Kim Booster Molly hűséges asszisztensként, Nicholasként. A karakterek közötti interakciók egyszerre nyújtanak humoros megkönnyebbülést és szívhez szóló pillanatokat a nézők számára, miközben jól igazodnak el a szakmai és személyes kapcsolatok hullámvölgyeiben.
Maya Rudolph
Maya Rudolph
A produkció kreatív csapata is figyelemreméltó.  A színfalak mögött a “Loot” kiváló executive producerekkel büszkélkedhet, köztük Alan Yanggal , Matt Hubbarddal. Maga Rudolph, Natasha Lyonne, Danielle Renfrew Behrens és Dave Becky mellett. De maga Maya Rudolph is komolyan kivette a részét a kreatív munkálatokból.  A sorozatban olyan tehetséges színészek is szerepelnek, mint Ron Funches és Nat Faxon. A sorozat gyártója a Universal Television, a Universal Studio Group.
Maya Rudolph visszatérésével a “Loot” második évadában szórakoztató és néha keserédes pillanatokra számíthat a közönség. A korábbi alakításaihoz hasonlóan Maya Rudolph Molly szerepében is brilliroz és nem okoz majd csalódást a sorozat régi és új rajongói számára sem.
– Vida Virág –