Pottyondy Edina Magyar Péter

Pottyondy: “Lehet, hogy Magyar Péter rossz ember, de…”

Bulvár

Ismét Magyar Péter volt a témája Pottyondy Edina legfrissebb videójának, amely máris több százezres nézettségnél jár.

A momentumos politikusból lett humorista megállapítja, az orosz hadsereg nem lőtte olyan intenzitással Mariupolt, ahogy a kormányzati média támadja a frissen politikai pályára lépett jogászt.

Pottyondy rámutat: akkor járatták csúcsra a karaktergyilkos kampányt, amikor világossá vált, hogy Magyar hangfelvételeket készített a feleségével folytatott beszélgetéseiről.

“A hangfelvétel, amit nyilvánosságra hozott egy vádbeszéd a magyar kormány ellen, amit Magyarország akkori igazságügyi minisztere fogalmazott meg, és maffiának, fehérgalléros bűnözők, szarházi gazemberek galerijének írta le a kormányt”

– hangzik el a videóban.

Pottyondy Edina szerint ez a politikai kultúra nem a Balkán, hanem fekete Afrika. Kitért Varga Judit Facebookon közzétett válaszaira is. Ennek kapcsán azt mondta, nem vonja kétségbe, hogy Vargát bántalmazták, és nagyon rossz volt látni a sok röhögős emojit az egykori miniszter bejegyzése alatt.

“Lehet, hogy Magyar Péter rossz ember. De, ami nála lehetőség, az Rogán Antalnál, Varga Juditnál, Polt Péternél és Orbán Viktornál tény. Ők asszisztáltak a kegyelmi- és a végrehajtómaffiához. Ők azok, akik a közéletet telebuzizták, telepedofilozták, tele asszonyverőzték, tele hazaárulózták. (…) Ha valakik, akkor ők biztosan bántalmazók”

– állapította meg.