Lili és Léda

Dráma a Next Top Model Hungary-ben: előbb levágták a lányok haját, majd ketten is kiestek

Bulvár

Drámai fordulatokkal tarkított volt a Next Top Model Hungary második adása. A műsor nemrég került képernyőre, a tehetségkutatóban Magyarország következő topmodelljét keresik, a nyertes 10 millió forintot és szerződést kap.

A címért és a nyereményért 16 lány szállt versenybe a TV2-n, a zsűri (Tomán Szabina, Axente Vanessa, Tombor Zoltán és Merő Péter) hétről hétre értékeli a lányok teljesítményét. Nem gyenge feladat elé állították őket a második adásban: a lányok teljes átalakuláson estek át, levágták a hajukat, egy profi fotózáson vettek részt és egy táncos kihívás is várt rájuk.

A hajvágás sokuknál kiverte a biztosítékot, többen összetörtek és sírva fakadtak. Ezután kellett a legjobb arcukat mutatniuk egy fotózáson, majd egy videóklip forgatáson vettek részt, ahol tánctudásukat bizonyíthatták. Sok lánynak ez sem ment könnyen. És ezután érte őket a következő sokk: ezúttal két lány is távozni fog a műsorból.

A zsűri tagjai végül úgy döntöttek, Polgári Léda Anna és Keveházi Lili számára ért véget a verseny. Léda úgy értékelte kiesését, hogy szerinte azért nem tudott jól teljesíteni, mert levágták a haját és nem szokta még azt meg. Lilit is megfosztották tincseitől. A 18 éves lány – aki egyébként Keveházi Gábor Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas balettművész gyermeke – éretten vette tudomásul, hogy távoznia kell, mint mondta, szeretett volna még tanulni, fejlődni, de apukája is megmondta neki, hogy botlába van.

Fotó: Facebook/Next Top Model Hungary

Házasság első látásra: az esketés alatt is rágózott a menyasszony, Bogi