Kökény Dani

Öngyilkos akart lenni egy férfi, Kökény Dani mentette meg

Bulvár

A 2022-es Sztárban Sztár leszek! felfedezettje, a 19 éves Kökény Dani egy héttel ezelőtt mentette meg egy ember életét, aki öngyilkos akart lenni.

A Bors írta meg, hogy Dani és menedzsere szombaton fél tizenkettő magasságában, „A Dal 2024” élő show-ját követően hazafele tartottak, amikor Budapesten a tizedik kerületben haladva két autó furcsa manőverére lettek figyelmesek. Az egyik autó jobbról, míg a másik autó balról került ki valamit az énekest szállító gépjárművel szemben közlekedő sávban.

Ahogy közelebb értek, akkor látták, hogy valaki fekszik az úton.

Visszafordultunk, hogy a mi autónkkal védjük a férfit. A menedzserem hívta a 112-őt, én pedig próbáltam az úrral kapcsolatot teremteni, aki egy sporttáskát párnának használva feküdt a földön. A férfi elmondta, hogy azért feküdt az úttestre, mert meg akart halni

– mesélte a lapnak Kökény Dani, aki próbált beszélgetni a földön fekvő férfivel, de ő nem igazán reagált. A kiérkező mentősök elmondták, a férfi nemrég még a Bajcsy-Zsilinszky Kórház sürgősségi osztályán volt, ahonnan hallották is, hogy úgy távozott, hogy öngyilkos akar lenni. Sértetlenül vitték őt vissza a kórházba.

Kökény Dani elmesélte, vészvillogót kapcsoltak autójukon és úgy próbálták védeni a férfit, aki mellett több autó is elhajtott, cserbenhagyva őt.