Curtis Széki Attila

Curtis a pénteki tüntetőkről: “Hazug banda!”

Bulvár

Önigazolást talált Széki Attila Curtis a pénteki, Hősök terén rendezett pedofilellenes tüntetés felvételei között.

A rapper – bár korábban hírbe hozták vele – végül nem vett részt a több tízezer fős rendezvényen, elmondása szerint soha nem is állt szándékában az általa vélt politikai vonatkozások miatt. A szervezők erről máshogy vélekednek.

A lényeg, hogy Curtis egy videórészlet alapján bizonyítottnak érzi saját verzióját, ugyanis a tüntetők egy csoportja a felvételen azt kiabálja, hogy “Orbán, takarodj!”.

A zenész Instagram-storyban osztotta meg a videót, sőt oda is írta, hogy:

“Nem politikai tüntetés. Tényleg nem az. HAZUG BANDA! EZÉRT NEM MENTEM”

– osztotta ki a szervezőket Curtis.

Curtis tüntetés

Ki hazudik?

Curtis pénteki esetleges szerepvállalásával kapcsolatban Osváth Zsolt borította a bilit, miután naplózott chatbeszélgetésekkel igazolta, hogy Széki rábólintott az ügyre. Curtis mindezt tagadta, majd kölcsönösen hazugnak nevezték egymást.

Osváth Zsolt a Telexnek azt írta: Curtis korábban a rendezvény miértjével és céljával is egyetértett. Ő maga egyeztetett vele írásban és telefonon is, ezt bizonyítani tudja.

“Ezt most letagadja, minden közösségi oldaláról letiltott, a bizonyító erejű kommenteket pedig törölte. Elfogadjuk, hogy meggondolta magát, de cáfoljuk, hogy nem csatlakozott és a tudta nélkül került a listára. Ez hazugság” – válaszolta Osváth Zsolt. Később Instagram-oldalán azt mondta: a barátságukba közbeszólt a politika.

Curtis viszont Facebook-posztjában azt állítja, hogy Osváth Zsolt az, aki hazudik, és aki politikai célokra használja fel a gyerekeket.

“Fejezd be a sárdobálást és az energiáidat az életedben először valódi célok elérése, emberek életének jobbá tételére fordítsd”

– üzente a rapper a youtubernek.

A tüntetés beszédei: