Rácz Jenő és Istenes Bence

Kibékült Rácz Jenő és Istenes Bence

Bulvár

Rácz Jenővel közös fotót osztott meg Instagram-oldalán Istenes Bence. Bő egyhetes sárdobálás után úgy tűnik, szent a béke a Sztárbox középsúlyú mezőnyének legnagyobb riválisai között.

Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akit esetlegesen bármivel megbántottam az elmúlt hónapokban! Szórakoztatni szerettem volna és minél népszerűbbé tenni ezt a sportot újra hazánkban, de olyan szinten szenvedélyemmé vált a box és bestenkelt, hogy hoztam rossz döntéseket

– írja Instagramján Istenes Bence, aki tiszta fejjel már úgy látja, hogy neki is nagy felelőssége van abban, hogy idáig jutott ez a sztori, és ezt őszintén sajnálja.

Hála istennek Jenő is úgy gondolta, hogy ezt személyesen kell megbeszélnünk, mert ennek a felhajtásnak már semmi köze a boxhoz, pedig mindketten tiszteljük ezt a sportot. Átbeszéltük, hol csusztak el a dolgok, bocsánatot kértünk egymástól, részünkről ez a téma le van zárva! Remélem, lesz még alkalom egy visszavágóra, ami tényleg csak a boxról szól Legyen ez példa mindenkinek, hogy a legnagyobb vitákból is van kiút, mindent meg lehet beszélni! Liebe, Love, Peace!

– üzente a tévés.

View this post on Instagram

A post shared by Istenes Bence (@benistenes)

Sztárbox: Istenes Bence nem gratulált az őt legyőző Rácz Jenőnek, mert a séf “ordenáré dolgokat” kiabált neki meccs közben