Az Árulók

Elindult Az Árulók, pszichológusok vigyáznak a celebek lelki egészségére

Bulvár

Izgalmasnak tűnő, vadiúj játékott tűzött műsorára az RTL: Az Árulókban 22 hazai híresség vesz részt vagy Ártatlanként, vagy Gyilkosként.

Hogy kire melyik szerep hárult, azt a kokainügye miatt frissen elítélt Árpa Attila műsorvezető döntötte el. A játékosoknak Ártatlanként vagy Gyilkosként kell végigjátszaniuk a társasjátékot, persze úgy, hogy senki előtt nem fedhetik fel kilétüket. Amíg valaki eljut a több millió forintos fődíjig, számos megpróbáltatáson fog átesni, ami hatalmas lelki terhet jelent.

Ez a műsor nagyon megterhelő tud lenni, mert mindenkiben ott van a félelem, hogy bármelyik pillanatban kieshet, miközben próbálja kitalálni, kiben bízhat. A szereplőket teljesen beszippantja a játék, ami akár mentális összeomlást is okozhat, és a nézők meglátják, hogy erre lesz is példa

– árulta el a Blikknek Nyári Gábor, a műsor senior kreatív producere, aki azt is elmondta, épp ezért két pszichológus is segítette a játékosok felmérését a műsor indulása előtt, és a játék alatt is figyelemmel követik lelki állapotukat.

Ők lettek az Árulók: