G.w.M

Napok óta kórházban van G.w.M

Bulvár

Férje egyáltalán nincs jól, de ez nem tántorítja el Kulcsár Edinát attól, hogy fizetős videóiban beszámoljon G.w.M állapotáról.

Kulcsár Edina és G.w.M néhány nappal ezelőtt döntöttek úgy, hogy saját reality-t indítanak, amit bárki figyelemmel követhet – ha fizet érte. A Bors ezt megtette, így első kézből számolt be arról, hogy Edina nagyon aggódik a férjéért, aki már napok óta kórházban feszik.

G.w.M hetekig szenvedett depresszióban, ami miatt nemcsak felszedett 15 kilót, de a bal belső fülében az egyensúlyért felelős szerve is leállt. Ezért most állandó szédülés, egyensúlyzavar, hányinger és levertség kínozza egyszerre… – írja a lap.

Bár G.w.M nincs jól, mégis kamerák elé állt a pénzért látható videóban, Edina ugyanis “elvitte” követőit a kórházba. Edina nagyon aggódik beteg férjéért, felmerült benne az is, hogy inkább mondja le a közelgő koncertjeit, de G.w.M úgy van vele, szíve szerint még betegen is a közönsége elé állna.

Hogy ez megtörténik-e, azt bárki megtudhatja, aki előfizet a házaspár reality-jére, ami havonta 1790 forintba kerül és a hírek szerint máris milliós bevételt hozott a sztárpárnak.