Tóth Andi

Visszatért a színpadra Tóth Andi és hatalmasat énekelt

Bulvár

Akinek hiányzott már a visszavonult énekesnő hangja, az nagyon örülhetett a szombat esti Mutasd a hangod! című műsornak.

A TV2 játékában a versenyzőknek előbb meg kell tippelnie, vajon tud-e énekelni az adott játékos vagy sem, a műsor legvégén pedig aki utolsónak marad, a meghívott sztárvendéggel kell, hogy duettezzen. Tóth Andi hosszú idő óta először tűnt fel tehetségkutató műsorban és ült be a zsűri tagjai közé: Hargitai Beával, Rákóczi Ferivel, Papp Szabival, Cooky-val és az 5 millió forintért tippelgető játékos párral együtt próbálta meg ő is kitalálni, vajon ki énekel jól és ki nem.

Az adás végén Andi sztárvendégként színpadra állt, és olyat énekelt, hogy mindenki libabőrös lett a stúdióban – írja a Blikk. Az első néhány sor után csatlakozott hozzá az a lány, aki utolsóként maradt a színpadon.

A verenyző párhoz hasonlóan a zsűri tagjai is lélegzetvisszafojtva várták, mikor szólal meg a lány, aki mindenki megkönnyebbülésére fantasztikusan énekelt. Borovics Anna Szegeden él, most érettségizett, és már négy éve folyamatosan fellép a Szegedi Szabadtéri Játékokon és a Pinceszínházban. Tóth Andival közösen felrobbantották a stúdiót, a jól tippelő versenyző párost pedig ezzel 5 millió forinttal tették gazdagabbá.