Kulcsár Edina és G.w.M

Nyilvános helyen veszekedett G.w.M Kulcsár Edinával – a szépségkirálynő szerint félreértették a jelenetet a szemtanúk

Bulvár

Trágár szavak kíséretében hangosan veszekedett G.w.M feleségével, Kulcsár Edinával egy budapesti bevásárlóközpont tetőteraszán – legalábbis ezt állítja egy szemtanú.

Undorító mód, fennhangon, mocskos szájjal kiabál a barátnőjével… Hátra fordulok és kit látnak meg a szemeim! Hát, ez Kulcsár Edó és a kanija! Olyan idegbe volt JLS, hogy azt hittem, pofon is csattanni fog. Edina meg csak állt ott csendben, látszott rajta, kellemetlen neki az egész

– kezdte a bejegyzését a szemtanú az interneten, aki úgy látta, Kulcsár Edina nem tudta, hogyan reagáljon arra, hogy G.w.M üvöltözik vele. Hogy mi volt a vita tárgya, azt a szemtanú nem értette, mert olyan sok trágár szó hagyta el a rapper száját, hogy nem tudta kihámozni a lényeget.

A Blikk megkereste Kulcsár Edinát és férjét, hogy mondják el, valóban történt-e a veszekedés közöttük, igaz-e, amit a szemtanú állít. A volt szépségkirálynő szerette volna megnyugtatni a rajongóikat, ezért elmondta, félreértették a helyzetet.

Az történt, hogy a minap egy rövid mozi erejéig “elszöktünk” otthonról kettesben. Márk kapott egy telefont, amely nagyon felháborította, ezután kimentünk a tetőteraszra, hogy rágyújtson. Fennhangon, még mindig a telefonhívás hatása alatt mesélte nekem a részleteket, kicsit emelt hangon ugyan, de közel sem kiabálva

– mondta Edina, aki megerősítette, hogy szó sem volt arról, hogy őt szidalmazta volna a férje és ők vesztek volna össze. Azt pedig, hogy a szemtanú attól félt, pofon is csattan majd, nevetségesnek tartja a három gyermekes édesanya, ilyen soha nem történne meg közte és a férje között.

Nem vagyunk egy “olaszos” család, akik otthon kiabálva oldják meg a problémáikat, sőt, Márk – a saját bevallása szerint – sokkal higgadtabb lett mellettem. Ha valamiben nem értünk egyet, akkor van egy fél óra, amikor inkább elmegyünk egymás mellett, de ez hamar lecseng, és utána elég csak egymásra mosolyognunk

– árulta el Kulcsár Edina, hogyan szokták megoldani a nézeteltéréseiket. Azt is hozzátette, ha úgy látná, esélyes, hogy egy hevessebb veszekedés is kialakulhatna közöttük, inkább ráhagyná a férjére a dolgot, mert nem ér annyit az egész.

Kulcsár Edina és Varga Márk, művésznevén G.w.M idén februárban házasodtak össze, első közös gyermekük májusban született meg, Edina elmondása szerint nem is lehetne boldogabb.