Tóth Gabi

Azonnal levette a lábáról Tóth Gabit a helyes örmény srác a Sztárban sztár leszek! színpadán

Bulvár

Tóth Gabi rögtön kiszúrta, hogy Edgar nem egy “átlagos” magyar srác, külseje alapján töröknek tippelte.

Miután Edgar elmondta, hogy örmény származású, az énekesnő azonnal a szívéhez kapott és csak egy hosszú “Óóó”-t tudott neki mondani, Babett pedig közölte, Edgar biztosan nem írt rá a közösségi oldalán, mint ahogy sok más versenyző már megtette, mert arra emlékezne.

A jóképű fiú láthatóan nagy hatással volt a női zsűritagokra. Amikor kimondta a nevét, Tóth Gabi ismét a szívéhez kapott és arra kérte, ismételje el újra és újra, és az “Ááá”-nál és “Óóó”-nál egyszer sem tudott komplexebben reagálni.

De nemcsak a külseje és a szexi beszédhangja nyűgözte le azonnal a Sztárban sztár leszek! idei évadának mentorait, a hangja is elvarázsolta őket. Gabi meg is jegyezte, hogy Edgárnak ideje kiszállni a családi vállalkozásból, mert ezen a színpadon van a helye. Edgar tökéletesen adta elő John Newman Losing Sleep című dalát, a zsűri tagjai össze is kaptak azon, melyikükhöz kerüljön a srác.

Én biztos nem fogok hátralépni most

– mondta Tóth Gabi, aki úgy gondolta, a színpadi jelenlétet, előadásmódot ő tudná a leginkább megtanítani a helyes srácnak. Mindenki Edgárt akarta, így végül a versenyzőnek kellett dönteni, kinek a csapatába szeretne kerülni, ő pedig a lányok bánatára Majkát választotta.