Ázsia Expressz

Ők lesznek az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát szereplői

Bulvár

Egy héttel ezelőtt jelentette be a TV2, hogy az Ázsia Expressz negyedik évadát ezúttal Amerikában forgatják. Most az is kiderült, kik lesznek a versenyzők.

A TV2 produkciójában ezúttal hét pár próbál szerencsét, hogy megszokott, kényelmes életüket hátrahagyva egy nem mindennapi küldetés során megküzdjön a 10 millió forintos fődíjért. Többek között olyan ismert emberek szállnak versenybe mint Kucsera Gábor, Tóth Dávid, Hegyes Berci, Völgyi Zsuzsi, Nagy Alekosz vagy Kempf Zozo – írja a media1.hu.

A forgatás hamarosan elindul Mexikóban, a versenyzők már útra is keltek. Az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát műsorvezetője ezúttal is Ördög Nóra lesz, aki nagyon szereti Mexikót, és már alig várja, hogy bejárják a vadregényes tájait.

Ázsiában már megszoktunk egyfajta mentalitást, izgalmas lesz megtapasztalni, hogy Mexikóban és Guatemalában hogyan fogadnak minket, mennyire lesz nehéz a stoppolás és a szálláskeresés a versenyzőknek. A csapat idén is nagyon izgalmas, színes, többekkel korábban már más műsorokban találkoztunk, kíváncsi vagyok hogyan teljesítenek majd

– nyilatkozta Ördög Nóra.

Hogy kik vesznek részt az idei műsorban, azt is elárulta kedden a csatorna: az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát párosai: Kucsera Gábor és Tóth Dávid; Kempf Zozo és Pető Brúnó; Hegyes Berci és szerelme, Vágner Fanni; Nagy Alekosz és barátnője, Varsányi Réka; Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka; Sipos F. Tamás és fia, Dani; valamint Kecskés Enikő és Kafiya Rea Milla modellek.

Nagy Alekosz biztos abban, hogy ő és párja nyerik meg a műsor idei évadát.

Fotó: Facebook/Ázsia Expressz