Tóth Andi

Tóth Andi: “ha valaki rám néz, nem a közel tíz év tapasztalatomat és munkámat látja”

Bulvár

A 24 éves énekesnő óriási felkérést kapott: a Sztárban sztár egyik új zsűritagja lesz. Szerinte biztosan lesznek furcsa helyzetek.

Nagyon örül a TV2 felkérésének, úgy véli, maximálisan készen áll rá, még akkor is, ha csak 24 éves.

Kilenc éve vagyok a szakmában, végigjártam minden műsort, hál’ Istenek nem egyet meg is nyertem vagy dobogósként végeztem. Szeretném megosztani a tapasztalataimat, akár segíteni ezzel a munkatársaimat

– nyilatkozta a Blikknek Tóth Andi, akinek profi előadókat kell majd zsűriznie. Úgy véli, ez egy tanulságos időszak lehet mindenki számára. Igyekszik majd ellazulni, de azt nem szeretné, hogy a szórakoztatás a produkciók minőségére menjen. Kicsit tart attól, hogyan fogadják majd a kritikáit a nála akár még több tapasztalatattal bíró pályatársai, de ő azon lesz, hogy segítsen.

Biztosan szembesülök majd furcsa helyzetekkel, hiszen ha valaki rám néz, nem a közel tíz év tapasztalatomat és munkámat látja, hanem a 24 éves nőt. Ez valóban megtévesztő. Azon leszek, hogy a versenyzők is azt érezzék, hozzáadhattam a produkcióikhoz

– mondta Andi, aki a saját produkcióiról pedig azt árulta el, hogy idén nem szeretne annyit dolgozni, mint tavaly, mert akkor túlvállalta magát. Nyugodtabb életre vágyik, ezért azt tervezi, új házba költözik és lesz egy kutyája is.