Delhusa Gjon és Fanni

Esküvőjét tervezi Delhusa Gjon és 44 évvel fiatalabb párja

Bulvár

Fanni mindössze 18 éves volt, amikor az énekeshez költözött, kapcsolatuk azonban kiállta az idő próbáját.

Delhusa Gjon szerint az a titkuk, hogy jól tudnak együttműködni, és ezen semmit nem befolyásol, hogy 44 évvel idősebb párjánál. 10 éve vannak együtt, ezalatt az idő alatt jól kiismerték egymást és összecsiszolódtak. Mivel ő a rangidős, arra tanította meg Fannit, hogy a problémamegoldás a legfontosabb egy jól működő kapcsolat érdekében.

Természetesen kívülről érkező nehézségekkel is szembe kellett néznünk, ugyanis a kapcsolatunk nem szokványos, és sok kritikát kaptunk emiatt, de ezt mind túléltük, és most már mindenki látja, hogy boldogok vagyunk együtt

– mondta a Hot! magazinnak Delhusa Gjon, szavait a Blikk írta meg.

Az énekes 2020-ban jegyezte el Fannit, azóta pedig felmerült bennük az esküvő gondolata is. Határozott elképzelésük van, extrém ceremóniában gondolkodnak.

Vannak ilyen elképzeléseink, hogy tandemugrás közben esküdnénk meg, vagy vágtázás közben adna bennünket össze egy pap, de az is felmerült bennünk, hogy a víz alatt, avagy a jubileumi koncertünkön házasodnánk össze

– mesélte Delhusa Gjon. Hogy a házasságukat követi-e gyermekáldás, arról azt mondta az énekes, úgy véli, nem fér bele a rohanó életvitelébe egy gyermek érkezése, és Fanni sem vágyik rá jelenleg. A 69 éves énekesnek egyébként van már három felnőtt fia.

Fotó: Facebook/Delhusa GJON Hivatalos Oldala