Nagy Sándor

Eljegyzés helyett szakítás: Nagy Sándor újra szingli

Bulvár

Néhány héttel ezelőtt még arról beszélt a színész, hogy szívesen kipróbálná magát apaszerepben is.

Nagy Sándor és párja valamivel több mint egy évig alkottak egy párt. Kapcsolatuk látszólag rendben volt, a színész nyilatkozata után pedig sokan már azt várták, mikor jelentik be az eljegyzésüket. Ezért is meglepő a szakításuk híre.

A művész a Hot magazinnak mesélte el, mi történt, miért adták fel a látszólag békésnek tűnő kapcsolatot a párjával, szavait a Blikk írta meg.

Együtt éltünk, közös terveink voltak, de végül nem úgy alakultak a dolgaink. Nincs speciális oka a szakításnak; persze, lehet, hogy benne volt a sok utazásom, elfoglaltságom, de nem nevezném fő tényezőnek

– mondta Nagy Sándor, aki hozzátette, hogy valóban más volt a bioritmusuk, mivel volt párja építészmérnökként dolgozott, de ez nem okozott problémát kezdetben. Korábban ugyanis versenytáncolt is, így a művészek élete sem volt idegen a számára. Végül aztán mégis a szakítás mellett döntöttek, közösen. A szabolcsi származású színész nem keseredett el, rengeteg a munkája, így nem unatkozik, és nyitott akár egy új kapcsolatra is.

Fotó: Facebook/Nagy Sándor Hivatalos oldala