Bogi és Metta, A Nagy Ő

Dráma A Nagy Ő-ben: a barátnőknek döntenie kellett, melyikük küzdhet tovább Árpa Attiláért

Bulvár

Bogi és Metta elmondásuk szerint igazi barátok lettek A Nagy Ő villájában. Bár mindketten Attiláért jöttek, egymás sikerének is ugyanúgy örültek a műsor alatt. Most azonban váratlan helyzetbe kerültek.

Kiderült, hogy a két nőnek egymás között kell lemeccselnie, melyikük maradjon tovább versenyben. Bogi a drámai hírtől teljesen szétesett, nem tudta abbahagyni a zokogást – írja a Blikk. Kettejük közül Metta tűnt stabilabbnak.

A váratlan fordulatra a rózsa ceremónián került sor, ahol már csak ők ketten vártak rózsára, amiből csupán egy szál maradt a színész kezében.

Metta, Bogi, nagyon jó volt ma látni és hallani, milyen jó barátnők lettetek. Az, aki kettőtök közül, hazamegy, igazából már nyert egy barátot. Mi lenne akkor, ha most kivételesen ti ketten elvonulnátok és megbeszélnétek, hogy ha rajtatok múlna, ki menne haza és ki maradna…

– mondta Árpa Attila. A lányok félrevonultak tanácskozni, Bogi pedig rögtön sírva fakadt. Metta erős maradt és úgy volt vele, dobják vissza a labdát Attilának, mert ezt nem nekik kell eldönteni.

Végül A Nagy Ő is úgy látta jobbnak, ha ő dönt, mert azt érezte, látva, tényleg mennyire szereti egymást a két lány, nem kérhet tőlük ilyet, mert az nem lenne fair. Választása a drámai pillanatok után Bogira esett, így Metta távozott a műsorból, aki azért megjegyezte később, szerinte Attila nem jól döntött.