Vajna Timi

Sokkoló fotókat posztolt a kórházból Vajna Timi

Bulvár

Vajna Timi körül zajlik az élet. Csütörtökön még arról posztolt, milliárdos szerelme eljegyezte őt, most pedig a kórházból jelentkezett be.

Vajna Timi nem olyan rég vallotta be, milyen nőgyógyászati problémája van, még a követői véleményét is kikérte az endometriózisról. Úgy tűnik, a nehezén már túl is van a frissen eljegyzett celeb, ugyanis Instagram-sztorijában azt írja, pénteken meg is műtötték.

Legújabb fotója egy kórházi ágyban készült róla, és azt is megosztotta követőivel, hogy az endometriózis műtétet követően egy cisztát is eltávolítottak petefészkéből. Durva, de még a ciszta fotóját is közzétette Insta-sztorijában.

Ettől talán még érdekesebb, hogy megosztotta követőivel a tapasztalatait is. Szerinte Amerikában nem figyelnek annyira egy betegre, mit Magyarországon. Ahogy írja, műtét után rögtön hazaengedték, holott alig tért még magához. Az altatása sem sikerült jól, mert még mindig fáj a tüdeje és a torka. Ami talán a legdurvább, hogy Timi egész éjjel érezte, hogy a felgyülemlett vér és folyadék a hasában “kotyog”, mivel Amerikában nem használnak drain csövet.

Mindezért pedig rengeteg pénzt kérnek el az orvosok Timi szerint. Ha valakinek van biztosítása, egy műtét 6000 dollárba kerül, ha nincs, 25 ezer dollárt kell fizetnie Amerikában.

Néhány fotó Timi friss Instagram-sztorijából: