Pottyondy Edina Bayer Zsolt

Bayer Zsolt rossz emberbe kötött bele – Pottyondy Edina úgy szétalázta a fideszes trollt, hogy a fal adja a másikat

A Magyar Nemzet című kormányzati propagandalapban értekezett Bayer Zsolt arról, hogy a Szoboszlai Dominik meccs utáni pálinkázásán meglepődő Pottyondy Edina biztos nem is igazi magyar, mert utál minden hagyományt. Sőt a budai Várban fillérekért lakást bérlő Bayer a vidéki származású Pottyondyt igyekezett amolyan belpesti libsiként ábrázolni.

Árpa Attila és Pintér Tibor a Sztárboxban

Sztárbox: óriási küzdelmet hozott Árpa Attila és Pintér Tenya meccse, Molnár Áron gyorsan lerendezte Józan Lászlót

Az RTL-en futó Sztárbox december 3-ai elődöntőivel kialakultak a jövő heti finálé párosításai. Molnár Áron a papírformának megfelelően TKO-val verte kollégáját, Józan László – Józan stábja bedobta a törölközőt a ringbe, miután a színész megrendítő ütések sorozata után gyakorlatilag elfogyott. Nagyot csatázott Nyári Dia és Dobos Evelin, végül pontozással Dobos bizonyult jobbnak. A nehézsúlyúak mezőnyében […]

Ben Affleck és Jennifer Lopez az AIR sajtótájékoztatóján

Helyszíni videó: Jennifer Lopez és Ben Affleck egymást átölelve távozott az AIR sajtótájékoztatójáról

Vida Virág, lapunk állandó Hollywood-i tudósítója a helyszínen volt azon a zártkörű sajtóeseményen Beverly Hills-ben, amelyen részt vett Hollywood jelenlegi elsőszámú sztárpárja, Ben Affleck és Jennifer Lopez.

Dancing With The Stars 2023 győztes Krausz Gábor és Mikes Anna

Dancing with the Stars: megvan a győztes páros, szem nem maradt szárazon

Véget ért a TV2-n futó Dancing with the Stars 2023-as évada. Az utolsó adásban Gelencsér Tímea, Tóth Andi, Csobot Adél és a Dancing with the Stars kétszeres győztese, Hegyes Bertalan egy extra produkcióval léptek parkettre. Különleges produkció keretében visszatértek a korábban kiesett párosok is.